Winter skivakantie

Ligging

Hotel met ideale ligging:

›› Twee sterren hotel
›› Nette goed verzorgde kamers

 

Chambres d'Hôtes
Chambre d’Hôtes te Châteauroux Les Alpes

In samenwerking met Fam. Piol te Châteauroux Les Alpes bieden wij onze gasten de mogelijkheid om te overnachten in een zeer mooie Chambre d’Hôtes op 2 minuten rijden van onze luxe chalets.
De Chambre d’Hôtes welke ligt in het dorpje Châteauroux Les Alpes wordt
gerund door de zeer vriendelijke familie Piol. De eigenaar verzorgd het ontbijt
en staat altijd tot uw beschikking.


De algemene verzorging is goed, er wordt veel aandacht besteed aan de gasten.Zeer goed verzorgde kamers en sanitair De kamers zijn zeer netjes en allemaal voorzien van douche / toilet. Men beschikt over 5 kamers van 2-personen. Wanneer u kiest voor een winterprogramma via PBO, dan komt onze begeleider iedere dag naar de Chambre d’Hôtes voor de informatie die u wenst.

Gastvrij overnachten in Chambre d’Hôtes
De warme maaltijd kan men in het dorp bij de plaatselijke restaurants genieten, of wellicht naar Embrun of Guillestre gaan voor een Diner. In combinatie met verblijf en maaltijden in onze chalets is er ook de mogelijkheid tot verzorging van maaltijden voor U via onze organisatie op het complex van ons in Châteauroux les Alpes.
We kunnen totaal 22 personen voorzien van maaltijden en overnachtingen ( Chalets en Chambre d’Hôtes ).


Wenst u gebruik te maken van de sauna op ons complex / chalets, dan bent u van harte welkom, dit wel op afspraak en tegen een geringe vergoeding.

Skiën

Op maximaal 25 minuten rijden heeft men zeer veel verschillende ski en snowboard mogelijkheden: Vars / Risoul, Reallon, Puy Saint Vincent en Les Orres zijn uitdagende en mooie skigebieden met voor ieder wat wils, zie onze beschrijving van de skigebieden op deze site.

Kosten


• 2-persoons kamer met douche / toilet + ontbijt
• 1-persoons kamer met douche / toilet + ontbijt
• 3e persoon op kamer / toilet + ontbijt
€ 64,- per nacht per 2 personen
€ 57,- per nacht
€ 25,- per nacht per persoon